Kuřecí z Husovic

Jenny
 
 
  Kuřecí droby (odkrojky.. ), 2,5 - 3 l vody, cibule, celé nové koření, celý pepř, bobkový list, kmín, sůl, masox, mražená zelenina, směs na játrové knedlíčky a těstíčko na vykrajované noky  
   
   
 
 

Omyté kuřecí droby vložíme do hrnce s vařící vodou, přidáme oloupanou cibuli (rozkrojenou na půl), pár kuliček nového koření a celého pepře, bobkový list, trochu kmínu a sůl. Zvolna necháme povařit, je-li maso již měkké, přecedíme, maso obereme a vložíme zpět do vývaru. Přivedeme k varu, přidáme masox, mraženou zeleninu, játrové knedlíčky (můžete použít i polotovar) a vykrajované noky. Dochutíme dle libosti, povaříme a podáváme.

Tip - Směs na játrové knedlíčky a těstíčko na noky přidávám do polévky třením přes cedník na halušky.

Místo těstíčka na klasické noky, můžete vyzkoušet i halušky (polotovar), je to výborné.

 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 

Hodnocení - Jak pak Vám chutnalo?