Katův šleh

Jenny
 
  80 dkg vepřového masa (kýta, plecko..), sladkokyselé okurky, sterilované kapie, feferonky, mleté chilli papričky, 2 - 3 cibule, kečup, sůl, pepř a olej  
 

Maso nakrájíme na nudličky. V pánvi rozpálíme olej a maso v něm orestujeme téměř do měkka. Přidáme nakrájenou cibuli, feferonky, kapie, okurky a chilli papričky, osolíme a opepříme. Dochutíme kečupem a krátce podusíme, dle potřeby můžeme trochu podlít vodou.

Jestli použijete sladký a nebo pálivý kečup to záleží pouze na Vás. Můžeme ještě dochutit česnekem a worcesterovou omáčkou.. jak kdo má rád.

Podáváme s hranolky, rýží nebo také k topince. U nás doma vítězí opečené brambory.

 
 

Hodnocení - Jak pak Vám chutnalo?