Vepřové nudličky "Gyros"

www - Dana Š.
 
  4 - 6 plátků vepřového masa (kýta, plecko..), 1 lžička solamylu, olej a sůl.
Marináda: 3 stroužky česneku, 1 balíček koření "Gyros", 5 lžic kečupu, 3 lžíce oleje a mletý pepř
 
  Česnek oloupeme a prolisujeme. Promícháme ho s kořením Gyros, pepřem, olejem a kečupem.
Vepřové plátky nakrájíme na dlouhé nudličky, promícháme se lžičkou solamylu a naložíme do marinády. Necháme alespoň 1 hodinu uležet, nejlépe ale přes noc. Maso je pak křehčí a pikantnější.
Naložené a uleželé maso zprudka smažíme na rozpáleném oleji. Smažíme téměř do křupava, ale ne do vysušení masa. Vepřové nudličky podle chuti ještě osolíme. Podáváme s hranolky nebo s rýží.
 
 

Hodnocení - Jak pak Vám chutnalo?